בזמן ששוקי אוכל נוצצים לא פחות נסגרים בת"א, ולאחר שכבר ניסה פעם אחת ולא הצליח, שוק האוכל המחודש בכפר-סבא "אושימרקט" מציג מודל שיווקי שונה ומקווה להצליח נגד כל הסיכויים ■ הפרטים בווידאו
הקרן בראשות זהבית כהן הגיעה להסדר עם בנק לאומי, שחברת ההסעדה שולץ שבשליטתה חייבת לו עשרות מיליונים ■ שולץ: "החברה צומחת גם במכירות וגם ברווחיות"
אחרי בזק ותנובה, רכישת חברת הקייטרינג וההסעדה המשפחתית שולץ לא נראתה לקרן אייפקס כמו אתגר גדול ■ שנה וחצי אחרי הרכישה, המהומה בשיאה ■ קרב סכינים
קרן אייפקס רכשה 80% מחברת ההסעדה ב-2015 ■ כעת העובדים חוששים שהקרן תמכור את החברה
זאת בעקבות שורה של ליקויים תברואתיים ■ המצב הוגדר ע"י משרד הבריאות כ"ירוד ביותר. נמצא לכלוך רב, תזרים הכנת המזון לקוי" ■ "שולץ" פועל בבסיסים שונים של משרד הביטחון, בהם בעיר הבה"דים, ושם אין בעיה של רישיון עסק
בהמשך למגמות מצליחות כמו Airbnb או Eatwith, שבמסגרתן תיירים לנים וסועדים בבתים "רגילים", צצות יוזמות מקומיות נוספות של אירוח, הסעדה ומפגשים של אנשים עם אנשים, ממגוון יישובים וסגנונות חיים
לפי הערכות, העסקה מתבצעת לפי שווי של 60-70 מיליון שקל לחברת שולץ
רמי שביט: "יש ביפן פוטנציאל גדול, וברגע שנצליח שם - העולם ייפתח בפנינו" ■ בוטלה מכירת המניות של יעקב גיטרץ, שותפו של שביט, לאלי טולדנו
רמי שביט, יו"ר ובעלי קבוצת המשביר: "לא רציתי למכור את סיבוס" ■ מסר כי למרות שמותג האופנה ml נמכר לרוכש סיני, הוא מעוניין להכניסו לסניפי המשביר
לאחר שהממונה על ההגבלים התנגד למכירת סיבוס לחברת מילפאס, דיווחה היום המשביר על מכירת סיבוס לחברה-האם של מילפאס, סודקסו, ב-90 מיליון שקל
מתנגד למכירת חברת הארוחות העסקיות סיבוס, שאמורה הייתה להניב למשביר רווח של 75 מיליון שקל ■ אג"ח המשביר בתשואות של 25%
אמצעים להארכת חיי המדף של פירות וירקות טריים הם הלהיט החדש ברשתות קמעונאיות
איך מנהלים את "חוטבי העצים ושואבי המים" של המשק הישראלי, המשתכרים שכר מינימום? "עושים את זה 'בקטנה', עם חיוך והתעניינות בבן שהשתחרר מהצבא" ■ ראיון עם שמעון שובל, מנכ"ל ISS המעסיקה כ-12 אלף עובדי שמירה, הסעדה וניקיון
מסקירה של חברת הייעוץ הכלכלי צ'מנסקי-בן שחר עולה כי רק 21% משטחי המסחר הם קניונים ■ בתל-אביב אחוז שטחי ההסעדה מכלל שטחי המסחר הוא הגבוה ביותר ביחס לערים אחרות
אחרי שחברת ההסעדה נדיר נסגרה ומאות עובדיה פוטרו, חוששים כעת בשוק מקריסתן של חברות נוספות בתחום בכיר בענף: "הלחץ על חבורת ההסעדה הולך וגדל, ובמצב כזה חברות קטנות קורסות"
אייפקסבתי קפההראל ויזלחברות תעופהטיסותמסעדותמסעדנים (ענף המסעדנות)קייטרינגקמעונאותשולץ