אטרקציה: כבר לגמתם מהוויסקי הישראלי הראשון אי-פעם?

במרכז שרונה נפתח לאחרונה הוויסקי בר מוזיאון ובו 1,022 סוגי וויסקי שונים ■ כמו כן, הציבור מוזמן לבקר במזקקת מילק אנד האני בת"א, בה מייצרים את הסינגל מאלט הישראלי הראשון

מיכל רז-חיימוביץ'איתן בייגל 11.05.2017

לפני כמה חודשים נפתח במרכז שרונה, במבנה טמפלרי ששימש כיקב, הוויסקי בר מוזיאון ובו 1,022 סוגי וויסקי שונים מכל העולם - מכולם אפשר ללגום ולטעום.

וגם - מי שירצה לחוות את הליך הייצור עצמו מוזמן לבקר במזקקת מילק אנד האני בדרום תל-אביב, שם במפעל בגודל של 800 מ"ר מייצרים את הסינגל מאלט הישראלי הראשון.

הוספה לנושאים שמעניינים אותי
אלכוהולמוזיאוןשרונהצ'ק אין תוכנית תיירותסיורי אוכל
לתשומת לבכם: מערכת גלובס חותרת לשיח מגוון, ענייני ומכבד בהתאם ל קוד האתי המופיע בדו"ח האמון לפיו אנו פועלים. ביטויי אלימות, גזענות, הסתה או כל שיח בלתי הולם אחר מסוננים בצורה אוטומטית ולא יפורסמו באתר.